Γαλακτώδης Co. Πολωνών χάλυβα τρόπων Jiangsu, ΕΠΕ

 

                          Εμείς Focous επάνω υψηλό - ποιότητα

Κίνα Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αξιότιμοι Κύριοι, Με το παρόν έγγραφο επιβεβαιώνουμε ότι η Co. πόλων χάλυβα JiangSu MilkyWay, ΕΠΕ είναι ο συνεργάτης μας για αρκετά έτη. Από τότε αυτή η επιχείρηση έχει παρουσιαστεί ως αξιόπιστο προμηθευτή των ποιοτικών προϊόντων. Επίσης θα επιθυμούσαμε να σημειώσουμε ότι παρέχουν την κορυφαία υπηρεσία και όλα τα είδη υποστήριξης. Προγραμματίζουμε να συνεχίσουμε την καρποφόρο συνεργασία συνεργασίας μας για πολλά έτη περισσότερο.

—— Άβακας

Με το παρόν έγγραφο πιστοποιούμε το 69 KV πόλο χάλυβα γραμμών transmmision (από 25ft έως τα πόδια 90) manufacuterd από Jiangsu τη Co. Πολωνών χάλυβα Milky τρόπων, ΕΠΕ από το 2010. Ικανοποιούμε με την ποιότητά τους, την υπηρεσία και τους τρόπους και την προσοχή που παρουσίασαν προς τη διαταγή μας.

—— National Electricity Company

Είμαι Online Chat Now

Jiangsu milky way steel poles co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd
Γαλακτώδης χάλυβας Πολωνοί τρόπων Jiangsu ηλεκτρική δοκιμή πόλων ηλεκτρική αποστολή πόλων ηλεκτρική δοκιμή φορτίων πόλων πόλος χάλυβα της Αφρικής πόλος χάλυβα και ηλεκτρικός πελάτης πόλων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Γαλακτώδης τρόπος
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500
Ιδρύθηκε Έτος : 1989
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η γαλακτώδης Co. Πολωνών χάλυβα τρόπων JiangSu, Ltd.was που καθιερώνεται το 1991, βρίσκεται στην πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, ωχρή κωμόπολη Shi, που καλύπτει έναν τομέα 35.000 τετραγωνικών μέτρων, η ετήσια αξία παραγωγής έφθασε σε Yuan RMB 200 εκατομμυρίων. Έχουμε μια μεγάλη ιστορία 20 ετών στο σχέδιο προϊόντων, παραγωγή. Τα κύρια προϊόντα μας είναι πόλος δύναμης, πύργοι επικοινωνίας, πόλοι φωτισμού οδών, υποστήριγμα χάλυβα και ούτω καθεξής. Η επιχείρηση έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, η ποιότητα των προϊόντων έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Μετά από 20 έτη ανάπτυξης, τα προϊόντα επιχείρησής μας εξάγονται στο εξωτερικό. Πακιστάν, Γερμανία, Νιγηρία, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Ινδία, οι Φιλιππίνες, Αυστραλία και ούτω καθεξής, έχουμε μοιραστεί μια ευρεία αγορά. Τα προϊόντα μας είναι καλά. Τώρα το capataity των εξαγωγών έχει πάρει 40% των πωλήσεων επιχείρησης, το οποίο μας έκανε να γίνουμε μια από τις κύριες επιχειρήσεις εξαγωγής στην Κίνα.

Η ανάπτυξή μας είναι βασισμένη στην ποιότητα, η οποία επιτρέπει σε μας για να είναι σε θέση πάντα να σταθεί μπροστά από τη βιομηχανία. Το 1995, λόγω της εισαγωγής του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001, η ποιότητα των προϊόντων μας έχει αυξηθεί περαιτέρω και έχει εξασφαλιστεί. Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό δοκιμής και τους έμπειρους τεχνικούς μηχανικούς. Αυτό μας δίνει βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών. Με βάση τα χαρακτηριστικά προϊόντων, διαιρούμε την επιθεώρηση σε τέσσερις φάσεις: επιθεώρηση πρώτων υλών, επιθεώρηση διαδικασίας παραγωγής, επιθεώρηση ολοκληρωμένων προϊόντων και κανονική επιθεώρηση. Δικοί μας Qc έχουν συμμετεχθεί στην ποιοτική εργασία για πολύ καιρό και αποτελούνται από το ποιοτικό deapartment μας. Εφαρμόζουμε το ISO9001 εντελώς μέσα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του productiong, προτείναμε μια έννοια. «ο καλύτερος τρόπος να επιστραφούν οι πελάτες είναι να παρασχεθεί το υψηλής ποιότητας προϊόν»!

Προκειμένου να μοιραστεί μια μεγαλύτερη αγορά, Milkyway καθιέρωσε ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων στο hometown, επιπλέον, εστιάζουμε επίσης να αναπτύξουμε μια μεγαλύτερη αγορά στο εξωτερικό.

Οι υπάλληλοί μας έχουν μια ισχυρή πεποίθηση που «για να παραγάγει για την αγορά και τους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα.» Εδώ, όλοι πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέλλον για να έρθει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu milky way steel poles co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Delia Wang

Τηλ.:: 86-510-87846084

Φαξ: 86-510-87843488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Ηλεκτρική δύναμη Πολωνός

Επαγγελματικός άμεσος που θάβεται Q345 15m την οκτάγωνη μορφή διατομής Πολωνών χρησιμότητας μετάλλων

Galvanization καυτής εμβύθισης πόλος ηλεκτρικής δύναμης για πέρα από το πρόγραμμα τίτλων

Κωνικός πόλος ηλεκτρικής δύναμης πάχους 3.5mm 22m ύψος με τρία τμήματα της μετάδοσης

ηλεκτρική δύναμη Πολωνός πάχους NGCP 3mm για τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας

πόλος δύναμης χάλυβα

Ηλεκτρική δύναμη Πολωνός 18m 10KN προγράμματος γραμμών μετάδοσης για τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας

Ηλεκτροφόρο καλώδιο 11m ηλεκτρική δύναμη Πολωνός 8KN με τη γαλβανίζοντας επεξεργασία επιφάνειας

Αντιδιαβρωτικό 14m δύναμη Πολωνός χάλυβα 500Dan για την ηλεκτρική γραμμή μετάδοσης δύναμης

Διανομή 12m σωληνοειδής δύναμη Πολωνός ηλεκτρικής ενέργειας χάλυβα για το πρόγραμμα γραμμών μετάδοσης

Γαλβανισμένος χάλυβας Πολωνός

γαλβανισμένος χρώμα χάλυβας Πολωνοί ψεκασμού ύψους 11.8m για τον εξοπλισμό μετάδοσης

12m GR 65 γαλβανισμένος υλικό χάλυβας Πολωνός γύρω από την ηλεκτρική γραμμή Πολωνοί μετάδοσης

δύναμη Πολωνός ASTM A123 χάλυβα 12m S355 S500 που γαλβανίζεται για το φωτισμό οδών

Πολυ πλαισιωμένος ενιαίος γαλβανισμένος κύκλωμα χάλυβας Πολωνός για την ηλεκτρική γραμμή 132kv

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας πόλος δύναμης χάλυβα προμηθευτής. © 2015 - 2020 steelpowerpole.com. All Rights Reserved.